Om siden

Om beste-kredittkort.no

Beste-kredittkort.no er et nettsted utviklet for å hjelpe deg som bruker velge rett kredittkort, samt utnytte fordelene som medfølger kredittkortene. Dette er et område som ofte blir oversett av kredittkortbrukeren. Vi ønsker å være en rådgivende partner når du gjør ditt valg og hjelpe deg finne det rette tilbudet.

Hvordan bestilles kredittkortene og lånene på denne siden?

Ingen kredittkort eller lån formidles direkte fra beste-kredittkort.no. All bestilling av kredittkort skjer ved at bruker videresendes til den ansvarlige leverandør/bank for kredittkortet.

Vilkår for bruk

Nettstedet er drevet av JMH Media (988041785) som en informasjonsstjeneste for dets besøkende. Vi tilstreber å ha oppdatert informasjon på nettstedet til en hver tid, men tar forbehold om at feil informasjon kan forekomme. Nettstedet er ikke ansvarlig for eventuelle følger feil informasjon på dette nettstedet eller bruk av dette nettstedet kan medføre for dets besøkende.

Privacy Policy – bruk av cookies og tredjeparts lagring av informasjon

Cookies benyttes til blant annet å gjenkjenne besøkende og brukere til siden, og til analyse av trafikk og sporing av annonser av tredjeparter som Google Analytics, TradeDoubler, Zanox og Adservice media. Denne informasjonen er anonymisert for beste-kredittkort.no, i henhold til rettningslinjer gitt av tredjepartsleverandører under.
Googles rettningslinjer vedrørende personvern finner du hos Googles Privacy Center.
TradeDoublers rettningslinjer vedrørende personvern finner du hos TradeDoubler.com 
Zanox rettningslinjer vedrørende personvern finner du hos Zanox.com 

Kontakt beste-kredittkort

Kontakt beste-kredittkort.no på e-post: beste-kredittkort@live.no

Leave a Reply